Image
Henning Taube Hansen.
Henning Taube Hansen. Bild: Corner Property Partners

Ny ekonomi- och finanschef till HSB Stockholm

Bolag Henning Taube Hansen har tillträtt som ny ekonomi- och finanschef på HSB Stockholm. Han har lång erfarenhet från såväl bankvärlden som fastighetsbranschen. – Jag är väldigt glad att Henning nu är en av oss. Hans erfarenhet och kompetens kommer att stärka vår ekonomi och affär, men också den digitala omställning vi befinner oss i, säger Anders Svensson, vd för HSB Stockholm.
Publicerad den 17 September 2019

Henning Taube Hansen kommer närmast från en konsultroll, och har tidigare erfarenhet från bankvärlden och fastighetsbranschen i både Sverige och Danmark. I och med den nya rollen tar han också plats i HSB Stockholms ledningsgrupp.
– Jag är både glad och stolt över att bli en del av HSB. Ett etablerat varumärke som varit en ledande aktör på den svenska bostadsmarknaden i snart hundra år. Nu står vi inför en omställning och behöver tänka annorlunda då både marknaden för nyproduktion och förvaltningsbranschen är i förändring, säger Henning Taube Hansen.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige