Image

Ny chefsjurist för Fastighetsägarna Stockholm

Karriär Sven von Randow är utsedd till ny chefsjurist för Fastighetsägarna Stockholm. Han efterträder Marie Öhrström som under hösten började arbeta på Fastighetsägarna Sverige.
Publicerad den 26 Oktober 2016
Sven von Randow. Bild: Fastighetsägarna Stockholm
Sven von Randow.

– Vi ser mycket fram emot Svens tillträde i januari och är övertygade om att vi med rekryteringen av Sven har träffat mitt i prick. Förutom Svens gedigna erfarenhet som jurist, besitter han också värdefull kunskap om bostads- och fastighetsmarknaden, säger Billy McCormac, vd för Fastighetsägarna Stockholm.

Sven von Randow har en juristexamen från Uppsala universitet och efter arbete som jurist på landstinget i Uppsala län har han de närmaste åtta åren haft en roll som bolagsjurist på Sabo. Där har han bland annat arbetat med fastighets- och nyttjanderätt gällande såväl bostäder som lokaler.

– Jag känner mig glad och privilegierad över förtroendet att som chefsjurist driva fastighetsrelaterade frågor som är viktigare än någonsin. Jag hoppas kunna bidra med såväl min juridiska kunskap som det påverkansarbete jag varit en del av under min tid hos Sabo, säger Sven von Randow.

- Maria Olsson Äärlaht
maria@lokalnytt.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige