Image

Ny CFO till Arwidsro

Bolag Arwidsro har anställt Peter Francke som CFO. Anställningen är ett ytterligare led i bolagets arbete att förstärka ledningen och genomföra en långsiktig och kontrollerad expansion.
Publicerad den 3 Juli 2018
Peter Francke. Bild: Arwidsro
Peter Francke.

– Vi är mycket nöjda över att Peter Francke börjar som CFO. Detta gör att vi kan stärka vår ekonomiorganisation och fortsätta med både vår digitalisering och hemtagning av ekonomifunktionen, säger Peter Zonabend, VD.

Peter Francke har lång erfarenhet från flertalet fastighetsbolag och kommer senast från Stena Bygg AB och Stena Fastigheter Stockholm AB där han har varit ekonomichef. Dessförinnan var han ekonomichef på Centrum Kompaniet i Stockholm AB.

Peter Francke tillträder tjänsten den 27 augusti 2018.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Tyska investeraren om svenska marknadens attraktion

Bolag Johan Lagerdahl, Country Manager och Head of Asset Management på Patrizia Sverige, kommenterar bolagets senaste miljardinvestering i Malmö och berättar varför de fortsätter att växa i Norden samt varför pandemin inte har varit en utmaning för den tyska investeraren.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY