Image

Ny anbudschef till Serneke Anläggning

Karriär Serneke Anläggning har anställt Per Lindén som ny anbudschef.
Publicerad den 12 Januari 2017
Per Lindén. Bild: Serneke
Per Lindén.

Per Lindén kommer närmast från en roll som anbudschef på Implenia där han hade ansvar för marknads- och anbudsavdelningen i Sverige. Han har varit delaktig i stora infrastrukturprojekt inom väg och järnväg med tunga konstruktioner såsom tunnlar och broar.

- Serneke är ett företag med framåtanda och visioner som nu är en etablerad aktör på marknaden. Det blir utmanande, inspirerande och roligt att kunna bidra till att förverkliga nuvarande och framtida planer, säger Per Lindén.

Per Lindén är utbildad civilingenjör inom väg- och vattenbyggnad och har också hunnit med att arbeta i olika roller hos bland andra WSP, BAB rör- och tunneltryckning samt LP Entreprenad.

- Det känns bra att få in Per i företaget. Per har en gedigen erfarenhet av anbud och tidiga skeden i projekt, vilket stärker oss i vår tillväxt mot en marknad med allt större projekt och med totalåtaganden, säger Fredrik Jonsson, vd på Serneke Anläggning.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det har blivit en generell prispress på marknaden"

Bolag Adapteo bygger, hyr ut och säljer anpassningsbara byggnader för skola, förskola, kontor, vård och hälsa. Företagets vd Philip Isell Lind af Hageby beskriver för Fastighetssverige hur de hanterar problemen kopplade till corona, konkurrensläget på marknaden och hur de arbetar med kostnadsanpassningar.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY