Image
Frösö strand.
Frösö strand. Bild: Diös

Ny aktör till företagsparken Frösö strand

Uthyrning I augusti 2020 slås portarna upp för Frösöns nya restaurang Hos Andreas som drivs av den erfarna restaurangprofilen Andreas Eriksson. Nu väljer han att utveckla sin verksamhet i Östersund och tar sitt koncept till Frösö Strand.
Publicerad den 6 Februari 2020

Andreas Eriksson har flera års erfarenhet inom restaurangbranschen och har sedan 2014 serverat mat till gäster, företag och event i Östersund. Namnet "Hos Andreas" kommer från ägaren och restaurangchefen Andreas som är född och uppvuxen i Mordviken, Bräcke. Hos Andreas på Frösön kommer det att erbjudas luncher, take-away, catering samt möjligheter att boka lokalen för fester, konferenser, bröllop och mycket mer.
– Vi är så glada över att Hos Andreas väljer att etablera sig i våra lokaler på Frösö Strand. En ny restaurang på Frösön har länge varit efterfrågad och vi är övertygade om att etableringen kommer bidra till en positiv utveckling av Frösö Strand, säger Åsa Myrin, förvaltare, Diös, Östersund.
– Jag tycker det ska bli jättespännande och en rolig utmaning att öppna en restaurang på Frösön. Det är något vi funderat länge på att göra då vi har lite svårt att nå bilburna gäster i vår nuvarande verksamhet i centrala Östersund. Utan mina medarbetare på Hos Andreas och Waynes Coffee hade expansionen aldrig varit möjlig. Deras erfarenhet och välvilja att utveckla verksamheten gör att vi vågar ta klivet. Jag tycker att det har saknats en renodlad lunchrestaurang med många sittplatser på ön och därför känns det extra roligt att växa och utöka med en verksamhet på Frösön, säger Andreas Eriksson, restaurangchef och ägare, Hos Andreas.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige