Image

Ny ägarbild och vd hos NCM Development

Karriär Johanna Holmberg, närmast från Projektengagemang, går in som ny vd för NCM Development. Bernt-Olof Gustavsson, före detta vd för KF Fastigheter blir strategisk rådgivare.
Publicerad den 24 Maj 2017
Bernt-Olof Gustavsson Bild: Nicklas Tollesson
Bernt-Olof Gustavsson

NCM Development tar ett nytt helhetsgrepp och förändrar ägarbilden. Både Holmberg och Gustavsson går in som partners och kommer att äga bolaget tillsammans med tidigare vd Lars Toll, som blir operativ chef och vice vd.

Rekryteringarna är ett led i NCM:s nya strategiska inriktning där man breddar uppdraget och tar ett helhetsgrepp på utvecklingen av samhällets mötesplatser.

- Vi ska vara med och bidra till att lösa många fler av de utmaningar som samhällets mötesplatser står inför idag. Det kan vara allt från frågor kring handel och service men också behovet av fler bostäder som ska utvecklas i kombination med de sociala utmaningar som finns i många av våra förorters bostadsområden och centrum. Tillsammans med rätt expertis och systematik bidrar vi till ett hållbart samhällsbyggande, säger Lars Toll.

Ambitionen är att bredda ägandet med fler nya partners som bidrar till NCM:s fortsatta utveckling.

Johanna Holmberg har lång erfarenhet av tjänste-, samhällsbyggnads- och industrisektorn i ledande befattningar och jobbar aktivt med framtidens utveckling inom digital transformation. Hon kommer närmast från Projektengagemang, där hon har varit Affärsområdeschef Byggnad.

Bernt-Olof Gustavsson har stor erfarenhet av de flesta områden i fastighetsbranschen - kontor, bostäder, handel, industri och samhällsfastigheter- i roller som vd, strategisk rådgivare och styrelseperson.

NCM bildades 1972. Det gör dem till ett av de äldsta och mest erfarna fastighetsutvecklingsföretagen i Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

NCM Development på Branschguiden

Vi är specialister på detaljhandel & kommersiella fastigheter!

NCM Development är en partner i allt som rör etablering och förnyelse av kommersiella fastigheter och affärskoncept. Vårt breda utbud av specialisttjänster skapar också rätt plattform för värdeskapande investeringar i stadskärnor och stadsdelscentrum samt butiksetableringar inom svensk och nordisk detaljhandel.

Läs mer om NCM Development på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Stina har ett extremt gott sinne för affärer"

Bolag Fastighetssverige diskuterar transaktioner och affärer med Nyfosas transaktionschef Josephine Björkman. Det här tycker hon om Stina Lindh Hök som precis har tillträtt som vd för Nyfosa. Och det här arbetar de med just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY