Image

Nu har bygget av Dalénum startat

STADSUTVECKLING I går startade bygget av den nya stadsdelen Dalénum på Lidingö. Under de närmaste tio åren ska och ett flertal kontorsfastigheter byggas.
Publicerad den 10 December 2010

- Dalénum, med sitt sjöläge, spännande arkitektur och närheten till city, kommer att bli ett av Stockholmsregionens mest populära områden, förutspår Johan Skoglund, vd på JM.

Första kvarteret heter Strandparken och ligger i ett parkområde direkt i anslutning till vattnet. Här ska byggas fyra hus om 4-6 våningar och totalt 60 lägenheter. Samtliga hus är lågenergihus. Arkitekt är HMXW.

Projektstarten markerades i går med att barn från Kaninens förskola, tillsammans med Johan Skoglund, vd på JM och Paul Lindquist, kommunstyrelsens ordförande i Lidingö, grävde fram ett fasadmärke.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige