Image

NP3 Fastigheter hyr ut i Gävle

Uthyrning NP3 Fastigheter har tecknat hyresavtal med Wegot, vilket innebär en nyetablering av deras möbel- och inredningsbutik i Gävle. Etableringen sker på NP3:s fastighet på Sörby Urfjäll.
Publicerad den 18 December 2014
Annons
Image

Wegot är ett malmöföretag som hittills haft en butik i Malmö samt webbutik i Danmark och Sverige. Företaget har specialiserat sig på ett stort och prisvärt sortiment av alla typer av möbler för hemmet. Nu blir det alltså en nyetablering på Sörby Urfjäll bredvid Gävle Fiskredskap, den nya butiken får en lokalyta på 1 658 kvadratmeter.

NP3 har Gävle som en särskilt utpekad tillväxtort och ser därmed positivt på staden. Gävle växer stadigt, Gävle Hamn expanderar och närheten till Stockholm blir allt tydligare.

– Det är väldigt kul med en ny spännande aktör från Malmö som väljer att etablera sig i Gävle vilket bekräftar stadens attraktivitet. Vi har nu förädlat fastigheten och delar av området Sörby Urfjäll från lager- och industribyggnad till mer kommersiella handelsfastigheter vilket har varit en spännande process, säger Tove Wahlén affärsansvarig i Gävle, NP3 Fastigheter.

– Wegot har expanderat kraftigt de senaste åren. Vår affärsidé är mycket enkel, vi köper direkt från tillverkare och säljer direkt till konsument utan dyra mellanhänder. Nu är det dags för butik nummer två. Vi ser Gävle som en spännande stad med stort upptagningsområde. När NP3 kunde erbjuda oss en lokal efter våra kriterier och även skräddarsy lokalen för vår verksamhet var valet mycket enkelt att etablera oss i Gävle. Nu ser vi fram emot mars när butiken öppnar, säger Mikael Ljungdahl på Wegot.


- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lista: Största försäljningarna i offentlig sektor

Lista Under nuvarande mandatperiod har offentlig sektor sålt fastigheter för cirka 48 miljarder kronor, vilket motsvarar drygt fem procent av den totala transaktionsvolymen. Här presenterar Fastighetssverige en lista på de 15 största affärerna som gjorts under 2021 och hittills under 2022.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige