Image

Novi och NAI Svefa i samarbete kring marknadsprognoser

Bolag Novi Real Estate och NAI Svefa ingår ett strategiskt samarbete som innebär att Novi nu kan erbjuda sina kunder aktuella marknadsprognoser.
Publicerad den 5 April 2016
Mikael Lundström. Bild: NAI Svefa
Mikael Lundström. Mikael Hasselberg Bild: Grandab
Mikael Hasselberg

- Som ett led i att erbjuda våra förvaltningskunder aktuell marknadsinformation samt relevanta jämförelser i syfte att ha bästa möjliga beslutsunderlag för kommande affärer inleder vi ett strategiskt samarbete med NAI Svefa, som är en av Sveriges största fastighetskonsulter. De är rikstäckande och finns idag på 17 orter varav många är intressanta för Novi Real Estate framtida verksamhet. För oss handlar det om att knyta samarbeten och specialist- kompetens som är till gagn för våra kunder samt kompletterar vårt egna tjänsteutbud, säger Mikael Hasselberg, vd för Novi Real Estate.

- Jag är mycket förväntansfull inför samarbetet med Novi Real Estate och deras förvaltningskunder. Att jobba inom ramen för förvaltningsuppdrag är nytt för oss och vi ser fram emot en spännande utveckling tillsammans med Novi Real Estate som är en ny intressant aktör på den svenska förvaltningsmarknaden, säger Mikael Lundström, vd och koncernchef på NAI Svefa.

Novi Real Estate, vars affärsidé är att externförvalta fastigheter, startade sin verksamhet per 1 april 2016 med förvaltningsuppdraget för Gamla Livförsäkringsaktiebolaget SEB Trygg Liv (publ). Uppdraget består av att förvalta SEB Trygg Livs svenska fastighetsbestånd som omfattar cirka 505 000 kvadratmeter med ett hyresvärde om cirka 1,3 miljarder kronor och totalt fastighetsvärde på cirka 23,6 miljarder kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige