Image

Northern Horizon anställer Christopher af Trampe

Karriär Northern Horizon har anställt Christopher af Trampe som chef för bolagets verksamhet i Sverige. Christopher tillträder tjänsten den 1 februari 2017, och kommer initialt främst fokusera på förvärv av vårdfastigheter till Northern Horizons Nordic Aged Care Fund. Christopher kommer närmast från Angermann, där han arbetat med transaktionsrådgivning.
Publicerad den 23 Januari 2017
Christopher af Trampe Bild: Angermann
Christopher af Trampe

– Vi är mycket glada att välkomna Christopher till Northern Horizon och ser fram emot att utveckla vår verksamhet i Sverige under hans ledning. Christopher tillför stor erfarenhet av den svenska fastighetstransaktionsmarknaden och har också specifik erfarenhet av vårdboendesektorn. Efter att redan ha genomfört vår första affär i Sverige, med vårt förvärv i Kristianstad, och nu med Christopher ombord bedömer vi att vi väsentligt kan öka våra investeringar i den mycket likvida och konkurrensutsatta svenska vårdboendemarknaden, säger Michael Schönach, verkställande direktör på Northern Horizon.

– Northern Horizon har skapat en framgångsrik modell för investeringar i vårdboenden och har byggt ett mycket starkt track-record i det segmentet. Jag ser framemot att expandera den ytterligare och bygga upp en portfölj med högkvalitativa vårdboenden runt om i Sverige, säger Christopher af Trampe.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige