Image
Lena Wilton och Johan Arvidsson ansluter till Norem när bolagets öppnar ett kontor i Stockholm.
Lena Wilton och Johan Arvidsson ansluter till Norem när bolagets öppnar ett kontor i Stockholm. Bild: Norem

Norem öppnar kontor i Stockholm

Bolag Norem, Nordic Real Estate Management, fortsätter sin expansion och öppnar kontor i Stockholm. För två år sedan startade Norem sin verksamhet i Västsverige och finns nu i flera regioner.
Publicerad den 1 April 2022

Lena Wilton och Johan Arvidsson ansluter till Norem och blir först på plats i Stockholm med gemensamt ansvar för att etablera kontoret och dess fortsatta utveckling. Lena Wilton kommer att gå in i en roll som Chief Development and Operations och ska på bolagsnivå ansvara för att utveckla bolagets verksamhetsstöd. Johan Arvidsson blir regionansvarig och ansvarar för att utveckla Norems verksamhet i Stockholmsregionen och erbjudandet av projektledningstjänster. De kommer båda även att ingå i bolagets ledningsgrupp.

– Vi ser en stark tillväxt och efterfrågan av våra fastighetsrådgivningstjänster, inte minst i Stockholm – Mälarregionen, varför det känns naturligt att öppna ett kontor i Stockholm just nu, säger Pär Carlsson, vd på Norem.

Bolagets ambition är att inom kort kunna erbjuda hela sitt tjänsteutbud med konsulter på plats i Stockholm. Norem arbetar heltäckande med rådgivning inom hela fastighetsprocessen. Bolaget arbetar från tidiga skeden med behovs- och kapacitetsanalyser av lokalbehov vidare till genomförandeskedet med förstudie, projektering, produktion och besiktning för att slutligen även vara rådgivande expertstöd i förvaltningsskedet med bland annat förvaltningsstrategier och överlåtelser.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Ny regionchef syr om Sernekes kostym

Karriär Visionen är ännu inte klar. Inte så konstigt då Markus Arfvidsson enbart hunnit sitta på stolen som regionchef för Serneke Göteborg i några veckor. Hans uppdrag är att stärka bolagets affär och få det att växa på göteborgsmarknaden. Fastighetssverige tog ett samtal om varför han gillar vägar och hur det var att lämna Skanska efter 27 år.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige