Image
Neptuni Brygga.
Neptuni Brygga. Bild: Nordr

Nordrs prestigeprojekt i Malmö slutsålt

Bostäder I ett unikt läge alldeles intill Malmö Saluhall, mellan Gamla Väster och Västra Hamnen, utvecklar Nordr en ny stadsdel. Projektet har fått namnet Neptuni Brygga och består av 42 bostadsrättslägenheter som inryms i ett tio våningar högt bostadshus, beläget i direkt anslutning till Malmös kanaler och de vackra bryggorna. Intresset har varit stort och nu har samtliga lägenheter i projektet sålts. Bygget av de nya bostäderna är i full gång och första inflyttning är planerad till början av 2023.
Publicerad den 7 Juni 2021

– Redan ett par veckor efter säljstarten hade vi sålt merparten av lägenheterna i projektet så det har varit ett oerhört högt tryck sedan start. Det här är väldigt unika bostäder i Malmö och vi är glada att se att det vi utvecklar verkar uppskattas av många. De som har köpt en lägenhet i Neptuni Brygga får verkligen ett fantastiskt boende, säger Leif Danielsson, vd för Nordr Sverige.

Lägenheterna i Neptuni Brygga karaktäriseras av öppna ytor med ljus och rymd. Det finns en stor variation av olika planlösningar, där det finns lägenheter för alla - från den lilla kompakta ettan till den stora femrummaren i två våningar med både balkong och takterrass samt ljusinsläpp från samtliga väderstreck. Uppe på taket finns en gemensam takterrass med ett orangeri som blir en förlängning av ett vardagsrum. Huset har en L-form som även ger en skyddad innergård med fri utsikt mot kanalen och gång- och cykelstråket utmed denna.

– Lägenheterna i Neptuni Brygga varierar från små smarta ettor om 29 kvm till stora våningar om 157 kvm, vilket gör att vi får en väldigt trevlig blandning av köpare. Merparten kommer från Malmö och är i varierande åldrar mellan 30-60 år. Vi har även köpare från kringliggande orter och långväga köpare från Stockholm samt Österlen, säger Mats Lorentz säljansvarig Nordr.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige