Image
Soon Hammarström.
Soon Hammarström. Bild: Nordr

Nordr rekryterar Soon Hammarström

Bolag Soon Hammarström har rekryterats till Nordr och tillträdde en ny tjänst som Senior Projektutvecklare i region Stor-Stockholm den 1 november.
Publicerad den 2 November 2021

Soon Hammarström har lång erfarenhet av att arbeta i tidiga skeden med affärsutveckling, projektutveckling, stadsplanering och digitaliseringsprojekt. Hon kommer närmast från rollen som projektchef, affärs- och projektutveckling på Seniorgården/Borätt och har tidigare arbetat i Tyresö kommun, Tengbom arkitekter och Landskapslaget.
– Det känns jätteroligt att få ingå i det kreativa teamet på Nordr och utveckla bostäder och stadsmiljöer i Storstockholm. Nordr gör en spännande resa och jag ser fram emot att få vara en del av den framåt, säger Soon Hammarström.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige