Image

Nordic Wellness hyr i Norrtälje

Uthyrning Centrum Fastigheter i Norrtälje har tecknat avtal med Nordic Wellness om ett nytt gym om cirka 1 200 kvadratmeter.
Publicerad den 19 Juni 2013
Annons
Image

Optimal har förmedlat uthyrningen.

– Ett gym på plan 2 i en shoppinggalleria skapar nya flöden vilket stärker handelsplatsen, dessutom är det glädjande att vi kunnat slutföra denna uthyrning på mindre än tre månader i en för övrigt försiktig marknad, säger Dominika Andræ, partner på Optimal.

– Vi är glada att ha fått hit Nordic Wellness, en spännande aktör som kommer att tillföra ett riktigt bra gym till Norrtäljeborna, säger Magnus Fagerström, vd för Centrum Fastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige