Image

Nordic PM får stort driftsuppdrag

Bolag Nordic PM tar över fastighetsdrift för lokaler om 100 000 kvadratmeter i Stockholmsområdet.
Publicerad den 1 Juni 2012

Nordic PM har kommit överens med TWL Bygg & Serviceteknik om övertagande av såväl uppdrag som personal.

Överenskommelsen innebär att Nordic PM övertar TWL:s hela ansvar för fastighetsdrift, omfattande ytor om sammanlagt drygt 100 000 kvadratmeter i Stockholmsområdet och Södertälje. Bland fastigheterna återfinns bland annat sex av Hemfosas fastigheter, varav exempelvis Novumhuset i Huddinge och Danvik Center i Nacka kan nämnas. Övertagandet av driftavtalen träder i kraft den 1 juni 2012 och innebär att Nordic PM samtidigt även övertar fem av TWL:s anställda inom fastighetsdrift och teknik.

- Det är mycket tillfredsställande att vi kommit fram till denna överenskommelse med TWL, som nu väljer att fokusera på sin kärnverksamhet inom byggsektorn istället. För egen del innebär detta att vår verksamhet fortsätter att expandera och vi får i samband med detta in såväl nya attraktiva uppdrag, som kompetenta medarbetare. I vissa av fastigheterna har vi redan förvaltnings- och uthyrningsuppdrag och såväl uppdragsgivare som hyresgäster blir nu betjänta av Nordic PM som gemensam kontaktyta för de flesta frågor som rör fastigheterna, säger Joakim Orthén, vd för Nordic PM.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige