Image
Norconsult ökar i Borlänge.
Norconsult ökar i Borlänge. Bild: Diös

Norconsult ökar hos Diös

Uthyrning En av Nordens största rådgivare inom samhällsplanering, Norconsult, expanderar sina ytor i Borlänge. Bolaget etablerade sig i Diös lokaler på Borganäsvägen i mitten av 2018 och flyttar i början av sommaren in i sina utökade lokaler på samma adress med en total yta om 470 kvadratmeter.
Publicerad den 29 Mars 2019
Annons
Image

Norconsult säljer kvalificerade arkitekt-, miljö- och tekniska konsulttjänster inom samhälls- byggnadssektorn. Genom sin specialistkompetens inom sitt område är visionen att vara en av de tre främsta konsulterna inom samhällsbyggnad i Sverige. Företaget har ett etablerat hållbarhetstänk från idé till färdig lösning.
– Det är jättekul att vi har en kontorsetablering som vågar satsa och utvecklas i våra lokaler i Borlänge. På ett år har Norconsult fördubblat sina ytor vilket visar på en stark marknad här i Borlänge. Företaget bidrar definitivt till vår strategi om stadsutveckling genom att fortsätta satsa på moderna lösningar med hög efterfrågan, säger Tobias Norestrand, förvaltare, Diös.
– Vårt första år i Diös lokaler har verkligen varit lyckat. Vi fortsätter ta marknadsandelar i ett starkt Borlänge och ser fram emot att fortsätta utvecklas och växa i takt med det, säger Pär-Eric Eriksson, teamchef infrastruktur, Norconsult.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så var första halvåret på transaktionsmarknaden: "Historiskt"

Transaktioner Ett väldigt speciellt och på många sätt historiskt andra kvartal är till ända. Coronapandemins effekter gjorde att transaktionsvolymen i Sverige och övriga Norden föll betänkligt och aktiviteten störtdök under en period. Fastighetssverige presenterar siffrorna, trenderna och framtidsutsikterna med hjälp av Pangeas analytiker Mikael Söderlundh.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY