Image
Nina Junehed.
Nina Junehed.

Nina Junehed ny CIO på ISS Sverige

Karriär Den 1 juni tillträdde Nina Junehed som ny Chief Information Officer för ISS Sverige. Hon kommer att ingå i den svenska ledningsgruppen.
Publicerad den 15 Juni 2022

– Jag är förväntansfull och stolt över att börja min resa på ISS, ett anrikt och framgångsrikt företag som på riktigt gör skillnad för många människor, i Sverige och runt om i världen. ISS befinner sig på en mycket spännande resa och förväntan från våra kunder och medarbetare är stor vad gäller vår innovationsförmåga både inom tjänsteutbud, digitalisering och hållbarhet. Jag ser fram mot att träffa alla och fortsätta arbetet mot att bli den digitala branschledaren inom Facility Management i Sverige och globalt, säger Nina Junehed.

Nina Junehed har en gedigen erfarenhet av att brygga ihop IT och verksamhet, driva digital transformation och affärsutveckla med kunden i fokus. Hon kommer senast från Ica Sverige där hon ansvarat för verksamhetsutveckling och IT. Hon har drivit stora digitala transformationer på Ica Sverige och Åhléns och har en bakgrund inom mjukvarubranschen och Sas Institute där hon arbetade i sex år.

– Jag är mycket glad att vi har lyckats attrahera en så stark CIO till ISS. Nina kommer att addera stort värde till verksamheten, våra kunder och till vårt arbete i ledningsgruppen - med sitt stora driv, affärsnära engagemang och strategiska höjd, säger Andreas Thorling, vd ISS Sverige.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige