Image

Niam förlänger och nytecknar stort i Solna

Uthyrning Polismyndigheten i Stockholms län har förlängt sitt hyresavtal om cirka 15 600 kvadratmeter i fastigheten Tegen 6 i Solna till och med 2027. Polismyndigheten har även tecknat nya hyresavtal för ytterligare cirka 2 900 kvadratmeter i fastigheten.
Publicerad den 20 Juni 2013

Niam genomför i samband med detta uppgraderingar av byggnaden för att skapa moderna och effektiva lokaler för Polisens verksamhet.

- Vi är glada att Polismyndigheten i Stockholm givit Niam fortsatt förtroende genom denna förlängning och nyteckning av hyresavtal i Tegen. Detta skapar ett långsiktigt och starkt rättscentrum i Solna med Polis, Tingsrätt, Åklagarmyndighet och Kriminalvården i samma byggnad. Dessa myndigheter hyr cirka 80 procent av ytan i Tegen, säger Sven Stork, kundansvarig för Niamuppdraget på Newsec Asset Management som förvaltar och hyr ut byggnaden för Niams räkning.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

SEB:s makroekonom: Riksbanken sänker räntan i maj

Ekonomi/Finansiering Riksbanken genomförde flera räntehöjningar på rad och nu talar en del bedömare om att inflationen kommer ner runt två procent vid halvårsskiftet. Går det att redan nu skymta det ekonomiska ljuset – eller lurar det nya utmaningar runt hörnet? Vad behöver vi tänka på framöver när den ekonomiska verkligheten ser ut som den gör? Marcus Widén, makroekonom på SEB, satte ljuset på detta under Stora proptechdagen i Stockholm.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige