Image

Newsec tecknar nytt förvaltningsavtal med LO

Bolag Newsec har tecknat förvaltningsavtal med LO avseende fastigheten Klockan 10, omfattande 22 000 kvadratmeter i centrala Stockholm.
Publicerad den 3 Oktober 2013
Newsec får förvaltningsuppdraget för fastigheten Klockan 10. Bild: Newsec
Newsec får förvaltningsuppdraget för fastigheten Klockan 10.

Klockan 10 ligger på Olof Palmes gata 29-31. Avtalet inkluderar ekonomisk förvaltning, drift och kontraktsförvaltning och löper under minst 15 månader.

Newsec förvaltar sedan 2012 LO:s fastigheter Lagern 11, 14 och 15, i centrala Stockholm med en yta om cirka 25 000 kvadratmeter.

- Vi förvaltar ett flertal av LO:s fastigheter sedan tidigare och är stolta över att få förtroendet att förvalta även fastigheten Klockan 10. Vi ser fram emot ett fortsatt nära samarbete och att utveckla denna fastighet i samma linje som vi gjort tillsammans med LO för de andra fastigheterna vi förvaltar, säger Jörgen Gustafsson, kundansvarig, Newsec Asset Management.

- Newsec erbjuder högkvalitativa förvaltningstjänster och är en kompetent samarbetspartner med fokus på att skapa bestående värden. Vi ser fram emot ett fortsatt nära arbete, säger Erik Spaernes, LO.

LO:s medlemsförbund har en stor del av sin verksamhet i fastigheten Klockan 10. I dag bedriver bland annat fackförbunden Hotell & Restaurang, GS och Svenska Transportarbetarförbundet verksamhet i lokalerna.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

"Det är inte byggklara planer som är spärren – det är allt runt omkring"

Bolag Det saknas inte byggklar mark eller detaljplaner, om man får tro Wallenstam. Enligt bolagets vd Hans Wallenstam har bolaget många projekt som skulle kunna dras igång här och nu – men det råder fortfarande en stor osäkerhet kring huruvida alla led i entreprenörskedjan är tillräckligt pålitliga. – När det gäller byggen idag så är vi väldigt noggranna: vi gör bakgrundskontroller på alla entreprenörer för att säkerställa att de inte har något kriminellt för sig och för att vara säkra på att de har ekonomi för genomförandet.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige