Image

Newsec rekryterar Christina Hambäck

Karriär Newsec rekryterar Christina Hambäck till en roll som director inom Capital Markets. Hambäck har erfarenhet från DTZ, JLL och CBRE och kommer närmast från Ikano Bostad.
Publicerad den 8 April 2015
Christina Hambäck. Bild: Newsec
Christina Hambäck.

- Vi är mycket glada över rekryteringen av Christina. Hennes breda erfarenhet och djupa kompetens inom transaktionsområdet kommer stärka vår verksamhet och bidra till fortsatt expansion och vidareutveckling av vår affär, säger Max Barclay, vd för Newsec Sweden.

Christina Hambäck har 13 års erfarenhet från transaktionsområdet och kommer närmast från Ikano Bostad där hon har varit affärsutvecklingschef sedan 2011.

Hon har dessförinnan arbetat på DTZ, JLL och CBRE. Hon har en magisterexamen från KTH och en civilekonomexamen från The London School of Economics & Political Science samt Stockholms Universitet.

- Jag ser fram emot att arbeta i konsultrollen igen, inte minst i en så dynamisk transaktionsmarknad som vi nu befinner oss i. Newsec är en perfekt plattform för mig och mina framtida utmaningar, säger Christina Hambäck, som tillträder sin nya tjänst hos Newsec den 17 augusti.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

JLL på Branschguiden

JLL är ett ledande tjänsteföretag med inriktning på fastigheter och investeringar. Vi strävar efter ett visionärt tänkande inom fastighetsområdet som skapar lönsamma möjligheter och platser där människor kan förverkliga sina ambitioner. På så sätt bidrar vi till en bättre framtid för våra kunder, våra medarbetare och för samhället där vi verkar. Med verksamhet i över 80 länder och 94 000 medarbetare, rankas vi bland världens 500 största företag av tidningen Fortune. JLL är det registrerade varumärket för Jones Lang LaSalle Incorporated. I Sverige har vi kontor i ...

Läs mer om JLL på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Gotlandshem saknar besked om bostadsrätter: "Det var bättre än ett nej i alla fall"

Bostäder Stora eftersatta fastighetsunderhåll som kommer kosta Gotlandshem minst två miljarder kronor. Samtidigt som tillförseln av nya hyresrätter är låg. Lösningen som Gotlandshem landat i är att i samband med förtätningen av ett område samtidigt bygga bostadsrätter för att till viss del finansiera nyproduktionen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige