Image
John Lindström, ny uthyrare på New Property, och Sofia Petzelius, vd.
John Lindström, ny uthyrare på New Property, och Sofia Petzelius, vd. Bild: New Property

New Property hämtar uthyrare från Balder

Karriär New Property Retail & Development utökar teamet med John Lindström som uthyrare.
Publicerad den 14 September 2021

John Lindström kommer närmast från Balder, där han har arbetat med kommersiell uthyrning i Stockholm. Han är född 1994 och har en Bachelor-examen i Business Management från London.
– Det känns fantastiskt bra att få välkomna John till New Property. Förutom att han har gedigen kunskap och erfarenhet av uthyrningsarbete, är han lyhörd, konstruktiv och skicklig på att driva affärer i mål. John är också duktig på att förstå både fastighetsägarens och hyresgästens behov, vilket är helt avgörande idag, säger Sofia Petzelius, vd för New Property Retail & Development.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Arkitekten som blev bostadsentreprenör

Bostäder Milad Barosen är arkitekten som blev bostadsentreprenör. Som vd och medgrundare till co-livingaktören Allihoop vill han bidra till en mer flexibel bostadsmarknad. För Fastighetssverige berättar han om frustrationen över den trasiga bostadspolitiken och hur hans bakgrund i Iran tagit honom dit han är idag.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY