Image

NCM får uppdrag av Grekiska Kolgrillsbaren

Uthyrning NCM Development förstärker sin etableringsportfölj med Grekiska Kolgrillsbaren.
Publicerad den 13 Mars 2013
Annons
Image

Grekiska Kolgrillsbaren startades 1995 i Södertälje med visionen om att kunna erbjuda gästerna kolgrillad mat oberoende av årstid och med det väcka nostalgiska semesterminnen från Grekland till liv.

Sedan starten har Grekiska Kolgrillsbaren vuxit till 19 restauranger och ambitionen är nu att expandera ytterligare, över hela landet.

- Det är mycket glädjande att få förtroendet från Grekiska Kolgrillsbaren att vara med i expansionen av konceptet där vi nu tar sikte på hela vårt avlånga land och lokaler på 150-200 kvadratmeter, säger Anders Ejnar på NCM Development.

Ämnen

NCM Development på Branschguiden

Vi är specialister på detaljhandel & kommersiella fastigheter!

NCM Development är en partner i allt som rör etablering och förnyelse av kommersiella fastigheter och affärskoncept. Vårt breda utbud av specialisttjänster skapar också rätt plattform för värdeskapande investeringar i stadskärnor och stadsdelscentrum samt butiksetableringar inom svensk och nordisk detaljhandel.

Läs mer om NCM Development på Branschguiden

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

"Stina har ett extremt gott sinne för affärer"

Bolag Fastighetssverige diskuterar transaktioner och affärer med Nyfosas transaktionschef Josephine Björkman. Det här tycker hon om Stina Lindh Hök som precis har tillträtt som vd för Nyfosa. Och det här arbetar de med just nu.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY