Image

NCC startar nytt kontorsprojekt utanför Köpenhamn

Bygg/Arkitektur NCC Property Development påbörjar utvecklingen av en ny kontorsfastighet i Vallensbaek Company Park, utanför Köpenhamn. Det nya projektet omfattar totalt cirka 8 800 kvadratmeter kontorslokaler.
Publicerad den 30 April 2014
Carola Lavén. Bild: Sten Jansin
Carola Lavén.

NCC har utvecklat kontorsfastigheter i flera etapper i Vallensbaek Company Park. De två första etapperna, som färdigställdes 2009 och 2011, är fullt uthyrda och sålda till Saremo Properties. Det aktuella projektet är etapp tre, med en uthyrningsgrad som för närvarande ligger på 50 procent. Fastigheten är klar för inflyttning i maj 2015.

- Vi är nöjda med att vi nu har två starka hyresgäster och kan starta utvecklingen av etapp tre i Vallensbaek Company Park. NCC Property Development har blivit en ledande aktör på den nordiska marknaden genom att erbjuda kontor som förbättrar kundernas affärsresultat. Med utgångspunkt i både ett miljömässigt, finansiellt och socialt perspektiv, utvecklar vi våra fastigheter med ett starkt fokus på hållbarhet, säger Carola Lavén, affärsområdeschef, NCC Property Development.

Vallensbaek Company Park ligger i nära anslutning till motorvägen, vilket ger områdets företag en utmärkt exponering samtidigt som det bara tar tio minuter in till centrala Köpenhamn. Samtliga kontorsfastigheter i Vallensbaek Company Park byggs som så kallade Company House, där hyresgästerna delar gemensamma faciliteter som exempelvis entréhall, möteslokaler och matsal.Vallensbaek Company House III kommer att certifieras med silver av DGNB.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Teknologi måste tjäna ett syfte om Omid Noghabai ska satsa

Bolag Han har grundat flertalet bolag inom fastighetsbranschen och enligt honom själv vill han modernisera branschen från grunden. Samtidigt är Omid Noghabai tydlig med hur han ser på digitaliseringsarbetet: – Det ska vara koncept som gör att man som fastighetsägare faktiskt sparar pengar. Då kommer jag att investera i det.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige