Image
Kaan Tektas.
Kaan Tektas. Bild: NCC

NCC rekryterar projektchef från Fabege

Karriär Kaan Tektas tillträder som chef för projektledning inom NCC Property Development region Stockholm. Han kommer närmast från rollen som projektchef på Fabege.
Publicerad den 10 September 2020

– Jag är mycket glad att få välkomna Kaan till NCC. Han kommer närmast från Fabege där han de senaste åren arbetat som projektchef och med fastighetsutveckling inom Solna stad och med utveckling av stadsdelen Haga Norra. Med erfarenhet både från byggsidan och som byggherre kommer han att bidra med en bred kompetens i våra projekt, säger Andreas Lindelöf, regionchef Stockholm, NCC Property Development.

Kaan Tektas tillträder en nyinrättad tjänst som chef för Projektledning inom region Stockholm och börjar på NCC i början av september.
– Jag ser fram emot det nya uppdraget på NCC, det känns oerhört spännande. Mellan 2005 och 2010 jobbade jag på dåvarande NCC Bostad som arbetsledare och platschef, så det känns lite extra kul att komma tillbaka till NCC och få vara med och bidra till att stärka NCC:s roll som professionell fastighetsutvecklare och hållbar samhällsaktör, säger Kaan Tektas.

NCC Property Development i Stockholm har även internrekryterat Roger Nilsson som affärsutvecklare inom segment samhällsfastigheter samt Jenny Wellenius som projektledare. Båda kommer från NCC Building.

Roger Nilsson kommer närmast från NCC Building, avdelning Uppsala, Gävle/Dala där han har arbetat som projektutvecklare med ansvar för bostadsprojekt i tidiga skeden. Han har även jobbat med bostadsutveckling på Besqab och JM.

Jenny Wellenius kommer närmaste från NCC Building Hus Stockholm där hon arbetat i olika roller sedan 2012 med projekt som till exempel Nya Södersjukhuset samt två olika kontorsprojekt vid Torsplan i Hagastaden i centrala Stockholm.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige