Image

NCC och Uppsalahem i partneringsamarbete

BYGG NCC Construction tecknar partnerningavtal med Uppsalahem AB och bygger 165 hyresrättslägenheter och en förskola på Fyrisvallen i bostadsområdet Luthagen i Uppsala. Ordern är värd cirka 160 miljoner kronor.
Publicerad den 25 Januari 2008

Lägenheterna får mellan ett och fem rum och kök och ytor på mellan 37 och 113 kvadratmeter. Alla får parkettgolv, klinkergolv i badrum och hall och balkong eller takterass.

Lägenheterna fördelas på två huskroppar, och i den ena byggs lokaler för en förskola med fyra avdelningar.

Första inflyttning sker i oktober 2008 och sista i april 2009. I juni 2009 kommer hela byggprojektet inklusive utemiljön kring husen att vara klar. Som mest kommer ett 60-tal personer att vara sysselsatta i projektet.

Partnering är en strukturerad samarbetsform där byggherren, konsulterna och entreprenörerna gemensamt löser en bygguppgift. Metoden baseras på ett öppet och förtroendefullt samarbete där allas yrkeskunskaper kompletterar varandra genom projektets alla skeden.

Orderregistrering skedde i det fjärde kvartalet 2007.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Så blir Alecta Fastigheter storsatsning i Göteborg: "Dubbla beståndet inom fem till sju år"

Bolag Alecta Fastigheter gör en storsatsning på Göteborg. För att leda utvecklingen där hämtas Patrick Bernvid in som chef. För Fastighetssverige berättar han vad som lockade med att ansluta till Alecta Fastigheter, om bolagets ambitiösa planer för Göteborg och hur hans gamla fotbollskarriär hjälpt honom i fastighetsbranschen.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY