Image

Navet stärker styrelsen

Karriär Navet utökar sin styrelse med Anna Nordström Carlsson.
Publicerad den 26 Mars 2015

- Utvecklingen och affärsvolymerna stärks successivt i hela Öresundsregionen och vi känner att tillfället är väl valt för en tyngre representation och närvaro i Malmö-Lund säger Navets vd Göran Hellström.

Expansionen beräknas ske utifrån organisk tillväxt.

Anna Nordström Carlsson är ordförande för den nybildade skånska kommunikationsbyrån FEW i Malmö och sedan tidigare styrelseordförande för Film i Skåne samt styrelseledamot i MFF och Media Evolution. Utöver detta är hon även mjölkbonde på familjens gård på Bjärehalvön där familjen bedriver ekologisk mjölkproduktion.

- Varje ägarlett företag söker efter kompetenta styrelseledamöter som kan bidra med kunskap och insikt i områden som vi inte själva har. Allt sedan Navet tog steget att etablera en styrelse med professionella styrelseledamöter har vi konstaterat vikten och nyttan av detta. I samband med vår stärkta satsning i Malmö-Lund passar Annas profil mycket bra, säger Göran Hellström.

- Jag lärde känna Anna när vi som kolleger drev ledande kommunikationsbyråer i Malmö. Det är inspirerande att nu samarbeta för att ytterligare stärka utvecklingen för ett och samma bolag, säger Ulf Strömqvist, styrelseordförande.

- Att få möjlighet att arbeta i Navets styrelse känns både inspirerande och spännande. Jag ser mycket fram emot att vara en del av att utveckla Navet ytterligare på den skånska marknaden då den här regionen är på tillväxt och där Navet med sina specialister har en mycket hög trovärdighet att vara en del av denna, säger Anna Nordström Carlsson, styrelseledamot.

Navets styrelse innefattar härefter Ulf Strömqvist, Pär Abrahamson, Anna Nordström Carlsson, Göran Hellström, Mats Mårtensson och Jonas Wikström.

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Därför tvivlar Rost på experternas kontors-profetior

Bolag Coronaeffekten är tydlig då uthyrningsgraden minskade med sex procentenheter och Diös gav hyresrabatter motsvarande 24 miljoner kronor under årets andra kvartal. Vd:n Knut Rost sammanfattar den turbulenta perioden med stolthet och konstaterar att bolaget står väl rustat finansiellt. För Fastighetssverige berättar han även varför han delvis förkastar prognoserna om kontorsmarknadens framtida förvandling.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY