Image
Om en vecka är det dags för den fjärde upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Louis De Geer (Värmekyrkan). Läs om alla talarna inne i artikeln.
Om en vecka är det dags för den fjärde upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Östergötland i Louis De Geer (Värmekyrkan). Läs om alla talarna inne i artikeln.

Nästa torsdag är det dags – här är alla talare

Fastighetsmarknadsdagen Östergötland Om en vecka i dag är det dags för den fjärde upplagan av Fastighetsmarknadsdagen Östergötland – läs allt om de medverkande talarna här.
Publicerad den 28 Januari 2016

På torsdag i nästa vecka är det dags för Fastighetsmarknadsdagen Östergötland på Louis De Geer (Värmekyrkan) i Norrköping.

Bland talarna märks Sven-Olof Johansson, Fastpartner, Torbjörn Kronander, Sectra, Jan Germundsson, Saab Aeronautics, Monica Bruvik, WSP, Catarina Löfgren, Agora Retail, Anders Kvist, Kungsleden, Maarit Nordmark, Brunswick Real Estate, Jonas Björkman, Tessin, Ted Lindqvist, Evidens, Christian Claesson, Lundbergs, Magnus Ericsson, Magnolia Bostad, Adam Cocozza, Botrygg, Johan Kristiansson, Sankt Kors Fastighets AB, Kristina Edlund (S), kommunstyrelsens ordförande i Linköping, Reidar Svedahl (S), kommunalråd i Norrköping, Christer Kustvik, chefredaktör Corren och många fler.
Moderator är Alexandra Pascalidou och expertkommentator/sidekick är Ingemar Rindstig.

Läs mer om talarna här.

Anmäl dig till seminariet här. (Anmälan stänger imorgon fredag)

Fastighetsmarknadsdagen arrangeras av NuLink och Näringslivskontoret i Norrköping ihop med Fastighetssverige och systermagasinet Lokalnytt. Eventet finns även i Uppsala, Öresund och Stockholm.

Fastighetssverige och Lokalnytt arrangerar även Lokalmarknadsdagen, Fastighetskvinnan och Sveriges Snyggaste Kontor.

Se programmet här.

Partners till Fastighetsmarknadsdagen Östergötland är Lantmännen Fastigheter, Moelven och NCC.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY