Image

NAI Svefa förstärker i Malmö

KARRIÄR NAI Svefas Malmökontor utökas med Thomas Green. Han blir från och med årsskiftet en förstärkning på värderingssidan. Med rekryteringen av Thomas har Malmökontoret totalt 13 anställda.
Publicerad den 12 December 2008

Thomas Green är lantmätare med inriktning mot fastighetsekonomi och Facilities Management. Han återvänder härmed till Sverige efter att de senaste tre åren ha arbetat som finansiell analytiker på Skanska Infrastructure Development i USA. Thomas har efter sin examen från LTH 2002 även arbetat på Skanska i Stockholm som fastighetsutvecklare.

Affärsområdeschef Per Wieslander ser fram emot att få välkomna ytterligare en medarbetare till Malmö.

– Thomas har bred erfarenhet av allt från förvaltning till utveckling och analys. Han är en resurs som vi behöver eftersom efterfrågan på våra tjänster är stor.

Thomas Green blir en av 2009 års första nyanställningar i NAI Svefa. Han kommer att följas av fler.

– Vi räknar med att under år 2009 anställa personal inom alla våra verksamhetsgrenar, säger Lennart Weiss, koncernchef för NAI Svefa. Behovet av kompetent rådgivning och analys snarare ökar än minskar när klimatet i omvärlden hårdnar.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige