Image
Na-Kd öppnar i Köpenhamn.
Na-Kd öppnar i Köpenhamn. Bild: Gate46

Na-Kd öppnar sin första popup-butik utomlands

Uthyrning Köpenhamn blir första stad utanför Sverige som Na-Kd öppnar popup-butik i.
Publicerad den 25 Oktober 2019

Efter samarbete med Gate 46 öppnar Na-Kd nu sin första popup-butik utanför Sverige. Den 1 november öppnar man på Købmagergade i Köpenhamn.
– Det är helt fantastiskt att vi på kort tid har fått ett så attraktivt läge till Na-Kd och deras popup-butik i Köpenhamn och så som jag känner Na-Kd så kommer de få ut maximalt av denna placering. Jag ser verkligen fram emot att se hur lång kön är när de öppnar. Vi letar redan nya lägen i de största städerna i Tyskland och Holland och vi är övertygade om att det kommer finnas många bra möjligheter där, säger Mikael Bruun, Head of Global Expansion Management på Gate 46.
– Vi säljer våra produkter till 1 000 fysiska butiker i Europa. Den största delen är fortfarande online, vilket såklart är vårt fokus, men vi ser att det här är välidigt varumärkesbyggande och vi har en stark kundbas i Köpenhamn-området. Därför är vi väldigt glada att vi tillsammans med Gate 46 har lyckats få det perfekta läget på så kort tid och nu ser vi fram emot att se dess fulländade potential, säger Magnus Hjörne, en av grundarna till Na-Kd.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige