Image

Myrorna och Armani till Emporia

Uthyrning Exklusiva Armani och enkla Myrorna flyttar in på Emporia.
Publicerad den 12 Mars 2013

Emporia har sedan invigningen i oktober förra året etablerat sig som en shoppingdestination att räkna med. Flera nya butiker har tillkommit sedan dess, bland andra Sephora, Apple och Yellow Korner.

I vår flyttar Myrorna in på plan tre i en 500 kvadratmeter stor lokal med G-Star, Samsöe Samsöe och Cubus som grannar. Därtill etablerar sig också det exklusiva Giorgio Armani Jeans – den första Mono Brand-shopen för män och kvinnor i Skandinavien. Myrorna, som har gjort återanvändning och hållbarhet till en affärsidé, passar bra in i Emporias och Hyllies miljöprofil.

- För Myrorna är det naturligt att vi etablerar oss på Emporia. Det är ju Sveriges första miljöcertifierade shoppingcenter enligt Breeam, och ligger i Hyllie, som siktar på att bli Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel, säger Lotta Kökeritz, varumärkes- och kommunikationschef på Myrorna.

Att erbjuda besökarna möjlighet att shoppa lyxigt och miljömedvetet under samma tak är naturligt för Emporia.

- Här går det att äta korv och dricka champagne, att shoppa återanvändning på Myrorna eller exklusivt på Armani. Ingen ska behöva välja bort något på grund av prislappen. Vi har noga valt ut de butiker som finns här och alla bidrar till att förstärka varumärket Emporia som shoppingdestination, säger Anders Börgdal, Center Marketing Manager på Emporia.

- Vårt sortiment kompletterar övrig handel på Emporia. Vi erbjuder lustfylld och prisvärd shopping samtidigt som man gör något bra för miljön och människor som har det svårt, säger Lotta Kökeritz, varumärkes- och kommunikationschef på Myrorna.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sven-Olof Johansson: "Varje dag som går utan räntesänkningar förvärras situationen"

Bolag Fastpartners Q1-rapport visar på ökade hyresintäkter med 4,1 procent och ett driftnetto som ökade med 2,3 procent. Förvaltningsresultatet minskade dock rejält, med 25,2 procent, och vd Sven-Olof Johansson efterlyser nu sänkta räntor omgående. Fastighetssverige fick en pratstund med honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige