Image
Millennium Fastigheter köper fastigheten Gänget 11 i Ljungby.
Millennium Fastigheter köper fastigheten Gänget 11 i Ljungby. Bild: FredrikFoto, Fredrik Lundberg

Millennium köper i Ljungby

Transaktioner Söderbergföretagen J säljer den 10 500 kvadratmeter stora fastigheten Gänget 11 i Ljungby till Millennium Fastigheter.
Publicerad den 19 September 2019

Fastigheten är i dag fullt uthyrd till Henjo Plåtteknik. Fastigheten tillträddes den 16 september.
– Detta förvärv ligger helt i linje med vår strategi och vår portfölj koncentreras ytterligare i Småland. Tack till New Property Transaktion samt Söderbergföretagen J för en smidig transaktion, säger Philip Löfgren, styrelseordförande i Millennium Fastigheter.

New Property Transaktion har varit rådgivare år säljaren.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

New Property på Branschguiden

New Property tar ett brett grepp på fastigheter och lokaler. Vi skapar och genomför stora och små fastighetstransaktioner över hela landet samtidigt som vi är Sveriges främsta uthyrningskonsult – med fokus på Stockholm. Det är ett stort arbetsfält som betyder att vi kan öppna fler dörrar till en god affär. Och – att vi har resurser att hjälpa dig från idé till slutförande.

Läs mer om New Property på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Baldertopparna häktade – insiderhärvan växer i omfång

Bolag Under fredagen hölls häktningsförhandlingar mot Baldertopparna Marcus Hansson och Magnus Björndahl som misstänks för grovt insiderbrott. Båda männen nekar till brott men häktades på sannolika skäl efter förhandlingarna. Totalt är hela elva personer misstänka i insiderhärvan bekräftar åklagaren för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY