Image
Jonas Berglund, vd för Mike Kommersiella Fastigheter.
Jonas Berglund, vd för Mike Kommersiella Fastigheter. Bild: Istock/Mike Kommersiella Fastigheter

Mike Kommersiella Fastigheter samlar erbjudandet under samma tak

Bolag Den 19 maj 2022 sjösätts en finkalibrerad version av Mike Kommersiella Fastigheter. Resultatet innefattar bland annat ett tydligare, bredare erbjudande med skräddarsydda, kundnära tjänster och en helt ny varumärkeskostym. Det höga engagemang som alltid präglat verksamheten växer ytterligare när lokalförmedling och transaktionsrådgivning samlas under samma tak.
Publicerad den 19 Maj 2022

– Genom arbetet med Mike 2.0 har vi tagit ett helhetsgrepp om både verksamheten och erbjudandet och kommit en bra bit på vägen mot ett av målen – att transaktionsrådgivningen och lokalförmedlingen ska bli ett enda kretslopp, där den ena delen genererar kundnytta och affärer till den andra. På så sätt skapas synergieffekter för våra kunder, både på transaktions- och förmedlingssidan, säger Jonas Berglund, vd på Mike Kommersiella Fastigheter.

Tidigare har Mike Kommersiella Fastigheter och Mike Kommersiella Lokaler inte delat kontor, men nu flyttar man gemensamt in i fräscha lokaler i Krokslätts fabriker, Mölndal.
– När vi alla delar kontor kommer vi på ett naturligt sätt närmare varandra och det blir en naturlig korsbefruktning mellan verksamhetsdelarna. Även om lokalförmedlingsdelen och transaktionsrådgivningen är olika expertområden så kan vi erbjuda kunderna en mer samlad palett av tjänster, oavsett om de vill hyra, köpa, sälja eller söka, säger Mikael Andersson, ansvarig för lokalförmedlingen på Mike Kommersiella Fastigheter.

Bolaget kommer även fortsatt att erbjuda sina kunder kostnadsfri rådgivning inom fastighetstransaktioner och lokalförmedling.
– Det är självklart för oss att inte ta betalt för samtal och rådgivning, det ingår i vårt erbjudande och är en del av hur vi tar våra kunders fastighetsaffärer från bra till bättre, säger Jonas Berglund.

Invigningen av de nya lokalerna och Mike 2.0 kommer gå av stapeln torsdagen 19 maj, med ett stort kundevent i de nya lokalerna. I samband med detta kommer även en ny webbsida och varumärkesidentitet att lanseras.
– Med vår nysatsning vill vi förmedla ökat kundvärde och professionalitet i allt vi gör. I arbetet med den nya sajten har till exempel stort fokus lagts på att skapa smarta funktioner som underlättar för våra kunder, till exempel olika register för sökuppdrag eller lokalförmedling. En integrerad koppling till mäklarsystemet Fasad kommer inte bara ge kunden en bättre upplevelse, det kommer också göra att vi får tid över att skapa ännu bättre fastighetsaffärer för våra kunder, säger Jonas Berglund.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Vi är sedan 2006 specialister på att förmedla kommersiella fastigheter. Vi samlar kunskap, kompetens och expertis inom lokalförmedling och transaktionsrådgivning under samma tak, och vi finns här för att ta din fastighetsaffär från bra till bättre. Våra tjänster kompletterar varandra för att ge dig bästa möjliga erbjudande, oavsett om du vill sälja fastighet, hyra lokal, hyra ut lokal eller om du söker efter fastighet. Med samma höga engagemang för både större och mindre affärer är MIKE din smarta, professionella fastighetsrådgivare – hela vägen till en bättre fasti...

Läs mer om MIKE Kommersiella Fastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige