Image
Mikael Ahlström.
Mikael Ahlström.

Mikael Ahlström in som delägare i Estate FM

Bolag Estate FM Group har en ny ägarkonstellation med Mikael Ahlström och Bengt Jildmalm i spetsen.
Publicerad den 21 Januari 2020

Bengt Jildmalm är grundare av Primär Fastighetsförvaltning och ökar nu sitt ägande i Estate FM.

Mikael Ahlström, grundare av Procuritas och huvudägare i börsnoterade Byggmästare Anders J Ahlström, går in som ny delägare.

– Att återigen få gå in mer aktivt i arbetet med drift och förvaltning av fastigheter och nu med ett bredare tjänsteutbud känns som en stimulerande utmaning, säger Bengt Jildmalm

– Estate Group är en spännande gruppering med ny, stark ledning och det ska bli roligt att försöka bidra till att utveckla bolaget vidare, säger Mikael Ahlström.

– Jag är stolt och glad över att få aktiva och erfarna ägare och att vi nu har rätt förutsättningar för att utveckla bolaget med sikte på framtiden.
Det ska bli fantastiskt roligt med denna nystart, säger Linda Aidanpää Baronnet, vd för Estate FM Group

Estate FM Group är en rikstäckande helhetsleverantör inom hård och mjuk Facility Management (fastighets- och kontorsservice) och består av bolagen Estate, Primär fastighetsförvaltning AB och Fervent Cleaning Company. Kunderna finns bland fastighetsägare, kontor, industrier, köpcentrum, offentliga verksamheter, infrastruktur och bostadsrättsföreningar. Bolagen har totalt cirka 1 200 anställda och omsätter cirka 800 miljoner kronor.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige