Image
Michael Johansson.
Michael Johansson. Bild: Tre Kronor

Tre Kronors vd lämnar för snabbväxande Stenhus

Karriär Michael Johansson lämnar Tre Kronor under 2021 för att istället börja på Stenhus Fastigheter som ansvarig för affärsområdet sällanköps- och detaljvaruhandel.
Publicerad den 14 Maj 2021

Tre Kronor Property Investment AB meddelar att bolagets vd Michael Johansson lämnar Tre Kronor under 2021 efter fyra framgångsrika år på bolaget.
– Det har varit en stor förmån att fått vara med från det att Tre Kronor grundades fram till var bolaget står i dag. Hela teamet har varje år levererat det vi utlovade till vår aktieägare vilket jag är mycket stolt över, säger Michael Johansson.
– Jag har uppskattat vårt samarbete väldigt mycket, och önskar Michael lycka till med kommande uppdrag, säger Tre Kronors styrelseordförande Bernt-Olof Gustavsson.

Det kommande uppdraget är redan klart – snabbväxande bolaget Stenhus Fastigheter har anställt Michel Johansson som ansvarig för affärsområdet sällanköps- och detaljvaruhandel. Michel Johansson kommer inom ramen för sin befattning att ingå i bolagets ledningsgrupp och tillträder sin nya tjänst hos Stenhus senast under hösten 2021.

Elias Georgiadis, vd för Stenhus Fastigheter, kommenterar:
– Vi är oerhört glada och stolta över att ha lyckats rekrytera Michael till oss. Det finns få personer i Sverige som har samma gedigna bakgrund och erfarenhet inom segmenten sällanköps- och detaljvaruhandel. Michael kommer att vara en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa inom segmentet och förväntas även bidra i den övriga verksamheten i sin roll som ledande befattningshavare inom Stenhus-koncernen.

Tre Kronor kommer nu att påbörja rekryteringen av en efterträdare:
– En sådan rekrytering kommer ske med beaktande av de offentliga uppköpserbjudanden till bolagets aktieägare som lämnats av LSTH Svenska Handelsfastigheter AB, säger Bernt-Olof Gustavsson.

- Victor Friberg
victor@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Johan Almquist tar in Kiss och Abba i coworking-världen

Bolag Johan Almquist är ägare till och vd för coworkingaktören A house. Han har vad han själv kallar "en brokig bakgrund", vilket, enligt honom själv, beror på att han hela tiden gjort enbart saker som han tycker är roliga. Som, till exempel, att köpa rättigheterna till bandet Kiss hela musikkatalog. – Jag har gått efter vad som vore kul att lära sig och jag har också hela tiden haft en längtan efter att lära mig nya saker.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige