Image

Meyer får utökat uppdrag

Karriär WSP Sveriges vd Magnus Meyer har utsetts till ansvarig för WSP också i Danmark, Finland och Norge.
Publicerad den 3 September 2014
Magnus Meyer. Bild: WSP
Magnus Meyer.

Magnus Meyer, som kom från Tengbomgruppen till WSP Sverige i början av året, tillträdde sin nya befattning som vd för WSP Norden den 1 september 2014.

– Norden är en viktig marknad för WSP och jag ser positivt på utvecklingen i samtliga nordiska länder. Strategin för Sverige är utstakad och jag kommer inom kort att presentera en strategi för övriga Norden. Min ambition är att öka tillväxttakten i hela regionen bland annat genom att utveckla vårt nordiska samarbete och utnyttja gemensamma marknadsmöjligheter, säger Magnus Meyer.

I veckan presenterade Meyer WSP Sveriges nya tillväxtstrategi. Målet är att dubblera omsättningen till fem miljarder kronor på fyra år.

WSP är ett av världens största teknikkonsultföretag med totalt 17 000 medarbetare globalt, varav 2 600 finns i Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs svenska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige