Image

Meta rekryterar från Specialfastigheter

Karriär Meta Fastighetsadministration rekryterar Lars Lidén, som närmast kommer från Specialfastigheter där han under många år varit utvecklingschef och chef för projektenheten.
Publicerad den 30 September 2015
Lars Lidén Bild: Meta
Lars Lidén

- Lars kommer med sin långa och breda erfarenhet att förstärka oss i pågående och nya uppdrag inom i första hand verksamhetsutveckling och informationshantering. Han har också ett stort engagemang för branschens utveckling, på senare år som initiativtagare till ”BIM i staten” men också med andra utvecklingsprojekt inom fastighetsföretagande, säger Metas vd Rikard Lindberg.

Meta har under året också förstärkts med Patrik Larsson från Viewfind och Carl-Robert Kårell från Newsec.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Meta på Branschguiden

Vi ska bidra till hållbart samhällsbyggande genom att dela god kunskap och med engagemang hjälpa och inspirera andra att lyckas. Det gör vi utifrån en strategisk inriktning att som oberoende konsulter hjälpa fastighetsförvaltande och serviceinriktade företag att som projektledare, specialist och rådgivare med spetskompetens genomföra verksamhetsutveckling, förändringsledning och affärsstödsutveckling

Läs mer om Meta på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Lämnar John Mattson för vd-stolen på Tilia: "Roligt att få ta ett helhetsansvar"

Bolag Tilia Fastigheter har gjort klart med en ny vd. Framöver kommer bolaget ledas av Christina Hansson som ansluter från John Mattson där hon varit förvaltningschef. För Fastighetssverige ger Christina Hansson sin syn på uppdraget, Tilias position och om hur det är att verka i noterad kontra familjeägd miljö.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige