Image
Bild: Istock

Markus Thambert köper in sig som delägare i ägarbolaget till Atella

Bolag Markus Thambert har genom bolag förvärvat aktier i ägarbolaget till Atella Fastigheter, Atella Holding.
Publicerad den 29 Maj 2019

Markus Thambert har förvärvat 4 000 nyemitterade aktier i Atella Holding och äger därför numera 8,7 procent av bolaget.

Markus Thambert har varit verksam i fastighetsbranschen i över 15 år, både inom bygg och förvaltning. Senast som vd för familjeföretaget Recence Fastigheter.
– Atella är ett innovativt företag med många intressanta projekt i portföljen. Bolaget har stor potential och jag ser med spänning fram emot att få bidra till dess framtida utveckling, säger Markus Thambert.
– Det är mycket glädjande att få presentera Markus som ny delägare i Atella Holding. Dels genom att det stärker bolagets finansiella ställning genom en lyckad nyemission, men primärt då Markus med sitt nätverk och kompetens kommer bidra till Atellas fortsatta utveckling, säger Lucas Lihnell, vd för Atella Fastigheter.

- Axel Ohlsson
axel@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Coworking-nestorn om karriärens nästa steg

Bolag I februari 2019 såldes United Spaces till Castellum för 200 miljoner kronor. Grundaren och coworking-pionjären Göran Garberg har sedan dess varit kvar i bolaget i en rådgivande kapacitet, men nu känner han att tiden är mogen för nästa steg i karriären. För Fastighetssverige berättar han om bolagets framgångsresa, sin egen framtid och varför han tror att kontorsmarknaden går en snabb och omfattande förvandling till mötes.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY