Image

Marend lämnar Link

Bolag Link arkitekturs vd Linda Marend lämnar bolaget efter nio år. Företagets koncernchef Siri Legernes tar över som tillförordnad vd.
Publicerad den 25 April 2012
Bild: Doris Beling
Linda Marend: Bild: Link arkitektur. Bild: Link
Linda Marend: Bild: Link arkitektur.

– Vi går nu ut externt och letar efter Lindas efterträdare och förhoppningen är att vi ska ha den nya vd:n på plats senast i månadsskiftet augusti/september, säger Siri Legernes.

- Vår ambition är att Link arkitektur ska vara ett välkänt nordiskt arkitektkontor och jag vill hitta en person som kan förstärka vårt varumärke på den svenska marknaden. Jag vill samtidigt passa på att tacka Linda för det fina arbete hon gjort, inte minst när det gäller uppbyggnaden av företaget, ledarskap, strukturfrågor och interna processer.

– Mina nio år med organisationen och fyra år som vd har varit spännande och oerhört utvecklande - men nu känns det rätt att gå vidare mot nya utmaningar, säger Linda Marend.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige