Image
Marcus Holmstrand.
Marcus Holmstrand. Bild: Catella

Marcus Holmstrand slutar som CFO på Catella

Bolag Marcus Holmstrand lämnar Catella. Han kommer att fortsätta i CFO-rollen under uppsägningstiden om sex månader för att säkerställa en ordnad övergång till dess att en ny CFO tillträder.
Publicerad den 18 December 2019

Marcus Holmstrand har varit CFO för Catella sedan september 2015 och arbetade dessförinnan sedan 2011 som Group Business Controller.

– Marcus Holmstrand har under sin tid på Catella varit oerhört viktig för företagets starka utveckling. Marcus har bidragit dels som CFO men även tagit ett bredare ansvar i sin roll som medlem av koncernledningen. Efter åtta år på Catella har jag förståelse för att Marcus vill söka efter nya utmaningar utanför bolaget. Jag vill tacka honom för den här tiden och önska honom all lycka till med framtida utmaningar, säger vd Knut Pedersen.

För tre veckor sedan meddelades även att vd Knut Pedersen kommer att lämna sin roll i samband med årsstämman i maj 2020.

– Catella står nu inför två viktiga rekryteringar där den ena, till rollen som ny vd, redan är påbörjad och där vi omedelbart kommer att påbörja rekryteringen av ny CFO. Min ambition är att övergången ska ske så smidigt som möjligt. Jag vill tacka både Marcus och Knut för deras mångåriga viktiga bidrag till Catellas utveckling. Nu har vi möjlighet att rekrytera ett nytt starkt team som kan fortsätta Catellas tillväxtresa, säger Catellas styrelseordförande Johan Claesson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Nya Besqab redo att starta fler bostadsprojekt

Bolag Det nyligen genomförda sammangåendet med Aros Bostad gör att bolaget nu har en stor beredskap att starta fler bostadsprojekt i takt med att marknaden återhämtar sig. Det menar Magnus Andersson, vd på Besqab, när Fastighetssverige intervjuar honom.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige