Image

Marcus H:son Lindfors lämnar NAI Svefa

KARRIÄR Vd:n för NAI Svefa Transactions, Marcus H:son Lindfors, väljer att lämna företaget. Han kommer den närmaste tiden att fokusera på det egna företaget. Ulf Silén tar över som tf VD.
Publicerad den 14 Februari 2008

NAI Svefa anställde Marcus H:son Lindfors i oktober 2005, samtidigt som man köpte in hans företag Relocate i verksamheten.

Vid ett samtal med FastighetsSverige avslöjar han nu att han sagt upp sig.
- Jag lämnade in min avskedsansökan den tredje februari och tänker vara ledig i ett år, säger Marcus H:son Lindfors.

Han säger samtidigt att han ska fortsätta att vara verksam i fastighetsbranschen i egen verksamhet. Och han saknar inte uppvaktning från de delar av branschen som fått nys om att han nu är tillgänglig.

- Jag har redan fått förfrågningar, men har för närvarande inga planer på att ta något liknande uppdrag, säger han.

FastighetsSverige nådde NAI Svefas vice styrelseordförande Lennar Nording för en kommentar:
- Jag har egentligen inga kommentarer till det där, det är hans beslut. Det är inga konstigheter, Ulf Silén har trätt in som VD och jag tror det kommer fungera jättebra, säger Lennart Nording.

Han säger också att han är nöjd med det arbete som Marcus H:son Lindfors utfört.
- Han har hjälpt till att bygga upp verksamheten på ett bra sätt och har spritt namnet NAI Svefa på ett mycket bra sätt, säger Lennart Nording.



Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Sparbössan växer – på egna villkor

Bolag Sparbössan är väldigt selektivt som fastighetsbolag: Fastigheterna i portföljen bör ha ett kulturhistoriskt eller arkitektoniskt värde. Så när vd Sara Östmark pratar om att bolaget är inne i en "tillväxtresa", ja, då är det tillväxt på egna villkor och i egen takt. – Det handlar om vilken typ av organisation man vill jobba i, berättar hon för Fastighetssverige.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige