Image

Malmö Cityfastigheter rekryterar ny vd

Karriär Malmö Cityfastigheter rekryterar en ny vd från Ikano Bostad. Jan Johansson kvarstår i bolaget som styrelseledamot.
Publicerad den 27 Augusti 2018
Christian Dahlman Bild: Ikano
Christian Dahlman

Vid årsskiftet tar Christian Dahlman över rodret som vd för Malmö Cityfastigheter. Dahlman kommer senast från Ikano bostad och kommer fortsätta arbetet med att utveckla och expandera Malmö Cityfastigheters bestånd.

Christian Dahlman har lång erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen, bland annat som affärsområdeschef på Ikano Bostad och regionchef på Peab.

När han tillträder vid årsskiftet fortsätter arbetet med att utveckla bolagets befintliga fastigheter och att öka beståndet.

– Malmö Cityfastigheter är ett spännande fastighetsbolag som sätter hyresgästernas trivsel främst. Jag ser fram emot att utveckla bolaget genom att förvalta dess kultur, men också att låta oss expandera ytterligare. Vår strategi är att bli ännu större, säger Christian Dahlman, tillträdande vd för Malmö Cityfastigheter.

Jan Johansson lämnar dock inte Malmö Cityfastigheter helt och hållet, utan kommer fortsätta arbetet med fastighetsbolaget som styrelseledamot.

– Malmö Cityfastigheter ligger mig varmt om hjärtat, så det känns roligt att fortsätta vår resa i rollen som aktiv styrelseledamot och rådgivare. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med Christian. Vi har ett förflutet som kollegor på Peab och jag vet av erfarenhet att han är en otroligt kompetent person, säger Jan Johansson, nuvarande vd för Malmö Cityfastigheter.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Malmö Cityfastigheter på Branschguiden

Malmö Cityfastigheter AB är ett fastighetsbolag som äger, förvaltar och utvecklar fastigheter med direkt närhet till spårbunden kollektivtrafik i Malmö, huvudsakligen i de centrala delarna, där Malmö Cityfastigheter idag äger 14 hus. Fokus är på kontor, men med inslag av bostäder och butiker. Malmö Cityfastigheter är ett fastighetsbolag som arbetar för ett attraktivt Malmö, vackra hus med modern teknik och en hög servicegrad till hyresgäster och samarbetsparter.

Läs mer om Malmö Cityfastigheter på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Pantbanken Sverige: "Det gäller att passa på"

Bolag Pantbanken Sverige är landets största pantbanksföretag som har värderat, belånat och sålt saker ända sedan 1866. Nyligen slog de till med ett förvärv. Företagets vd Peter Sundström berättar för Fastighetssverige om allt som händer hos dem.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY