Image

Malmö Cityfastigheter hämtar ekonomichef från Briggen

Karriär Malmö Cityfastigheter har rekryterat en ny ekonomichef, som närmast kommer från Briggen.
Publicerad den 4 November 2014
Elisabeth Nilsson Bild: Malmö Cityfastigheter
Elisabeth Nilsson

Malmö Cityfastigheter har rekryterat Elisabeth Nilsson som ekonomichef. Hon kommer närmast från motsvarande tjänst på Briggen.

Elisabeth Nilsson är utbildad civilekonom vid Lunds Universitet. Innan hon började på Briggen har hon verkat inom bland annat Diligentia och Arsenalen.

– Elisabeth har stor erfarenhet från fastighetsbranschen. Hon kommer att vara en viktig del i den fortsatta utvecklingen och utökning av vårt fastighetsbestånd, säger Jan Johansson, vd för Malmö Cityfastigheter.

Malmö Cityfastigheter förvärvar, utvecklar och förvaltar fastigheter i centrala Malmö. Bolaget har idag ett bestånd av fastigheter med ett värde över en miljard kronor.

– Jag ser fram emot att bli en del av Malmö Cityfastigheter. Det är ett spännande och expansivt bolag med en genuin företagskultur, säger Elisabeth Nilsson.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Annons Image
Annons Image

Senast från Fastighetssverige Plus

Fabege vill bygga på central fastighet med mer kontor

Bygg/Arkitektur Siktar på att utöka kontorsytan på Drottninggatan med över 3 000 kvadratmeter påbyggnad. Så här går arbetet med planerna.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY