Image

Maja Ivarsson ny kontorschef på Okidoki Arkitekter

Bolag Maja Ivarsson blir ny kontorschef på Okidoki Arkitekter i Göteborg. Hon rekryteras för sitt utpräglade entreprenörskap och sin förståelse för Okidoki-kulturen.
Publicerad den 19 December 2014
Maja Ivarsson blir ny kontorschef på Okidoki Arkitekter Bild: Okidoki Arkitekter
Maja Ivarsson blir ny kontorschef på Okidoki Arkitekter

Redan efter två år på kontoret är hon en av de främsta ambassadörerna för varumärket Okidoki.

– Utöver att syssla med HR, ekonomi och intern utveckling kommer jag att ansvara för Okidokis strategiska affärsutveckling. Definiera kontorets mål för framtiden och se till att vi uppnår dem. Hitta nya kunder – kunder vi gillar och som passar oss och vår profil, säger hon och fortsätter:

– Vi ska bli fler. Ju fler vi är och ju längre ut vi når, desto mer kan vi påverka. Okidokis främsta konkurrensmedel är vår samhällsförståelse. Det ska vi bygga vidare på och utveckla när vi växer. Vi ska fortsätta skapa riktigt bra arkitektur - arkitektur som utmanar rådande normer och flyttar gränser, på riktigt.

Maja tillträder tjänsten som kontorschef i januari 2015.

- Henrik Ekberg
henrik@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige