Image

Magnusson rekryterar från Mannheimer Swartling

Juridik Mårten Tagaeus lämnar Mannheimer Swartling och började på Magnusson i Göteborg i går. - Mårtens expertis inom fastighets-, entreprenad- och miljörätt innebär dessutom ett fantastiskt tillskott till vårt fastighetsteam, ett team han också kommer att vara ansvara för på Magnusson, säger Charlotte Bus, partner och vd för Magnusson Sverige.
Publicerad den 3 Maj 2013
Mårten Tagaeus. Bild: Magnusson
Mårten Tagaeus.

Mårten Tagaeus var tidigare ansvarig för verksamhetsgruppen miljörätt på Mannheimer Swartling. Han är specialiserad på miljö-, entreprenad- och fastighetsrätt.

- Efter att ha varit 14 år på Mannheimer Swartling och inne på mitt sjunde år som delägare där, vill jag nu göra något nytt i livet, även om Mannheimer är en fantastisk byrå. Att då få möjlighet att komma till en så extremt entreprenörsorienterad byrå som Magnusson ska bli en spännande utmaning där det ges möjlighet att kombinera kvalificerad juridik med en värme och medmänsklighet som känns svårslagen, säger Mårten Tagaeus.

- Vi är oerhört glada för att Mårten valt Magnusson som grund för sitt nya livsverk. Mårtens drivkraft och personlighet passar utmärkt med vår affärsmodell, som bygger på entreprenörsanda med fokus på mänskliga värden och personliga kontakter. Mårtens expertis inom fastighets-, entreprenad- och miljörätt innebär dessutom ett fantastiskt tillskott till vårt fastighetsteam, ett team han också kommer att vara ansvara för på Magnusson, säger Charlotte Bus, partner och vd Magnusson Sverige.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige