Image

Magnentus hyr ut 1 600 kvadratmeter

Uthyrning Magnentus-koncernen har tecknat ett femårigt hyresavtal med Ideal of Sweden om cirka 1 600 kvadratmeter kontor i kv Gripen 9, före detta Pub Wasa vid Gamla Torget i Norrköping.
Publicerad den 20 December 2018

– Denna del av fastigheten är under totalrenovering, och lokalerna anpassas helt efter Ideal of Swedens önskemål. Detta är ytterligare en prestige-hyresgäst för oss, och vi är väldigt glada att Ideal of Sweden fortsätter att växa inom vårt fastighetsbestånd och satsar på Norrköping för fortsatt expansion. Det var inte helt självklart att succéföretaget Ideal of Sweden skulle välja Norrköping för fortsatt expansion, men vi har presenterat ett spännande kontorskoncept som vi valt att döpa till House of Ideal, säger Magnus Malm på Magnentus.

– Det blir en väldigt modern och spännande insida bakom en vacker gammal fasad. Norrköping har många fördelar man inte kan få i en stor stad som Stockholm, parkering är en av dessa viktiga faktorer, fortsätter Emma Lindholm på Magnentus.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige