Image
På torsdag i nästa vecka arrangeras anrika Lokalmarknadsdagen. Ett stort fokus kommer att riktas mot hur investeringsläget, kontorsmarknaden och arkitekturen kommer att ha påverkats post corona.
På torsdag i nästa vecka arrangeras anrika Lokalmarknadsdagen. Ett stort fokus kommer att riktas mot hur investeringsläget, kontorsmarknaden och arkitekturen kommer att ha påverkats post corona.

Lokalmarknadsdagen: Fokus på investeringar, kontorsmarknad och arkitektur post corona

Lokalmarknadsdagen Mars På Branschens mötesplats i Göteborg nästa vecka den 18 mars kommer ett stort fokus att läggas på investeringar, kontorsmarknad och arkitektur post corona.
Publicerad den 9 Mars 2021

Om en dryg vecka, torsdag den 18 mars, hålls anrika Lokalmarknadsdagen i Göteborg. Den här gången blir det som ett helt digitalt event. I ett antal punkter under dagen penetreras marknadsförutsättningarna post corona.

1. Läget på Göteborgsmarknaden
Hur har den göteborgska fastighetsmarknaden lyckats hantera pandemin? Vilka är de största trenderna och hur ser investeringsintresset ut? Ledande aktörer ger sin bild av läget på marknaden för dagen.
Kristina Pettersson Post, regionchef, Vasakronan, Mariette Hilmersson, vd, Castellum Väst, Martin Filipsson, franchisetagare/vd, Svensk Fastighetsförmedling Göteborg

2. Kontorsmarknaden – hur har hyresgästernas syn förändrats?
Pandemin har påverkat synen på kontoret och dess roll och ingen vet egentligen hur det kommer att användas i framtiden. Tenant & Partner står på hyresgästernas sida i förhandlingar med fastighetsägarna och ligger därmed med örat mot rälsen när det kommer till trender kring hyresgästernas önskemål och efterfrågan. Hur har företagens syn på kontoret förändrats den senaste tiden? Hur ser efterfrågan ut och hur utvecklas hyresnivåerna? Vad händer framöver?
Tomas Götesson, arbetsplatsstrateg och förändringsledare, Tenant & Partner och Magnus Hagström, fastighetskonsult, Tenant & Partner

3. Pandemins avtryck på arkitekturen
Pandemin har påverkat vårt sätt att leva, vara och arbeta. Hur ser det ut på längre sikt? Kommer effekterna från Covid-19 påverka hur hem, arbetsplatser och stadsrum utformas framöver? Tre framstående arkitekter diskuterar hur arkitekturen påverkas, på kort och lång sikt
Magnus Månsson, vd, Semrén & Månsson, Joakim Kaminsky, vd Kaminsky Arkitektur, Janica Wiklander, vd, Okidoki Arkitekter

Du anmäler dig till seminariet här!

Se hela programmet här.

Vi kommer att använda ett avancerat tekniksystem som gör det digitala eventet så nära ett fysiskt man kan komma. Du kommer bland annat kunna:
# Mingla och boka möten med andra deltagare.
# Ställa frågor till talarna och moderatorn.
# Videochatta med andra deltagare.
# Besöka utställarnas montrar och ta del av filmer och mycket annat material.
# Kommunicera direkt med utställarna.

Läs mer om samtliga talare här.

Fastighetssverige arrangerar seminariet tillsammans med Business Region Göteborg.
Partnerföretag är Uni3 by Geely - läs mer om dem här.

Relaterade artiklar

Ämnen

Mer från Fastighetssverige