Image

Lokal Direkt öppnar i Göteborg

Bolag Efter fem år i Stockholm expanderar Lokal Direkt nu till Göteborg. Håkan Wallentin blir ansvarig för att etablera bolaget i Göteborg.
Publicerad den 7 Augusti 2012

Lokal Direkt håller på med förmedling av kommersiella lokaler och fastigheter.

Håkan Wallentin, 52, har varit verksam inom fastighetsbranschen sedan 1989. Han har arbetat på Riksbyggen i cirka 20 år med fastighetsekonomi och som chef för den ekonomiska förvaltningen.

Håkan Wallentin var också den som byggde upp Riksbyggens ombildningsverksamhet och han har suttit som sakkunnig nämndeman i Hyres- och Arrendenämnden. Närmast kommer han från Bofabriken där han arbetat som ombildningskonsult.

- Vi är väldigt glada över att Håkan vill ta sig an utmaningen att etablera vår verksamhet i Göteborg. Vi tror att han är precis rätt person för att lyckas med uppdraget, säger Lokal Direkts vd Hanna Friman.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Slutförhandlar om stora avyttringen

Bolag Aros Bostad gör en stor affär med ALM Equity och samtidigt är de i slutskedet av förhandlingarna om att sälja en stor hyresrättsportfölj. För Fastighetssverige ger Aros vd Magnus Andersson en uppdatering.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige