Image
Niklas Zuckerman och Anders Nordvall.
Niklas Zuckerman och Anders Nordvall. Bild: Logistea

Logisteas nya ledarduo har tillträtt

Karriär Logistea har som tidigare kommunicerat rekryterat Niklas Zuckerman som ny vd och Anders Nordvall som vice vd och transaktionschef. Båda har gedigen transaktionsbakgrund från fastighetsbranschen och kommer närmast från Savills. Båda tillträder sina tjänster idag.
Publicerad den 7 December 2021

Marknaden för lager- och logistikfastigheter är under stark tillväxt framförallt driven av en växande digitalisering och e-handel. Logisteas ambition är att vara en snabbt växande utmanare på den svenska fastighetsmarknaden inom lager och logistik. I syfte att realisera bolagets tillväxtstrategi har, som tidigare kommunicerats, Niklas Zuckerman rekryterats som ny vd och Anders Nordvall som vice vd och transaktionschef. Båda tillträder sina tjänster idag.

Niklas Zuckerman är 45 år och utbildad civilingenjör från KTH i Stockholm. Sedan tre år tillbaka har han varit partner och ansvarig för Savills svenska transaktionsrådgivning. Innan dess var han partner och ansvarig för Capital Markets på Cushman & Wakefield. Utöver detta har han en långvarig anställning från Catella Corporate Finance.

Anders Nordvall är 49 år och utbildad civilingenjör från KTH i Stockholm. Han kommer från en roll som partner och vice vd vid Savills Sverige. Innan dess var han partner och vd för Cushman & Wakefield i Sverige samt före dess vd för Catella Corporate Finance.

– Niklas Zuckerman och Anders Nordvall är några av de mest respekterade transaktionsrådgivarna på den svenska fastighetsmarknaden, vilket skapar bästa förutsättningar till att ytterligare accelerera Logisteas tillväxt och ökat aktieägarvärde, säger Patrik Tillman, styrelseordförande Logistea.

– Med Logisteas nya organisation samt starka förvärvskapacitet är bolaget väl rustat för att fortsätta den snabba tillväxtresan i attraktiva logistiklägen i södra och mellersta Sverige, säger Niklas Zuckerman, vd Logistea.

Logistea fokuserar på att bygga en fastighetsportfölj med starka kassaflöden i kombination med lång genomsnittligt kvarvarande kontraktstid i attraktiva och växande logistiknav. Bolaget har på två års tid ökat fastighetsvärdet för bolagets fastighetsportfölj från 189 miljoner kronor till över 2 000 miljoner kronor och äger idag fastigheter på 16 orter i Sverige med en samlad uthyrningsbar yta om närmare 305 000 kvadratmeter. Samtliga fastigheter är belägna i attraktiva logistiklägen med närhet till Göteborg, Jönköping, Örebro och Öresundsregionen.

- Andreas Lithander
andreas@fastighetssverige.se

Ämnen

Savills Sweden AB på Branschguiden

Savills är en av världens ledande fastighetsrådgivare med 39 000 anställda och över 600 kontor i 70 länder runt om i världen. I Sverige tillhandahåller Savills bred expertis till både lokala och internationella kunder. Vi erbjuder rådgivning inom fastighetstransaktioner, värdering, analys, uthyrning, hyresgästrådgivning, fastighetsförvaltning, fastighetsservice samt projekt.

Läs mer på savills.se

Läs mer om Savills Sweden AB på Branschguiden

Senast från Fastighetssverige Plus

Kungsleden fyller på med bostäder på Finnslätten

Bygg/Arkitektur Vill tillföra närmare 400 bostäder inom det stora utvecklingsområdet för att stödja behov från framtida verksamheter.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige

Fastighetssverige PLAY