Image
Loewe öppnar på NK i Stockholm.
Loewe öppnar på NK i Stockholm. Bild: NK

Loewe till NK i Stockholm

Uthyrning Under året har de internationella lyxvarumärkena Valentino och Balenciaga öppnat sina första butiker i Sverige på Nordiska Kompaniet. Näst på tur att öppna är Loewe.
Publicerad den 21 Augusti 2019

Under året har de internationella lyxvarumärkena Valentino och Balenciaga öppnat sina första butiker i Sverige på Nordiska Kompaniet. Näst på tur att öppna är Loewe.

– Vi är stolta över att varumärken som Balenciaga, Valentino och nu Loewe väljer att etablera sig först på NK. Loewe kommer att stärka modeutbudet för dam och NK som ett internationellt varuhus, säger Andreas Edström, varuhuschef Nordiska Kompaniet, Stockholm.

Nordiska Kompaniet grundades 1902 och är ett av Sveriges starkaste varumärken. NK-varuhuset i Stockholm invigdes 1915 och Hufvudstaden har ägt fastigheten och varumärket Nordiska Kompaniet sedan 1998.

- Nicklas Tollesson
nicklas@fastighetssverige.se

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Stefan Dahlbo: "Vi ser svarta svanar flyga omkring"

Bolag Ett tråkigt år. Det är vd Stefan Dahlbos utblick för marknaden 2024 som han delger på presentationen av första kvartalet för Fabege. Stora utflyttningar och långa hyresförhandlingar är två av de faktorerna som han ser med oro på.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige