Image

Livsmedelsbutik till Hallonbergen centrum

Uthyrning Matrebellerna inom Bergendahls-gruppen öppnar i oktober en närmare 2 000 kvadratmeter stor livsmedelsbutik i Hallonbergen centrum. Etableringen blir handlaren Zeki Vurals tredje stora livsmedelsbutik i Stockholmsregionen.
Publicerad den 3 Februari 2014

Etableringen av Matrebellerna är ett första steg i förnyelsen av restaurang, butiks- och serviceutbudet i Hallonbergen centrum som ingår i Fastighets AB Förvaltaren.

– Uppemot 20 000 människor besöker varje dag Hallonbergen centrum. Matrebellerna kommer att erbjuda besökarna ett bredare och mer spännande utbud än de traditionella livsmedelskedjorna, säger Christer Nyberg, centrumchef.

I den nya butiken kommer besökarna att mötas av ett fräscht utbud av frukt och grönt, charkdisk med egen styckning, färsk fisk, nybakat bröd, en mycket välsorterad mejeridisk och ett noga utvalt sortiment av utländska specialiteter,

Matrebellerna ingår som ett varumärke i Bergendahlsgruppen, tillsammans med bland andra Citygross. Gruppen har idag ett sjuttiotal butiker. Handlarna i Matrebellerna är egna företagare och har stora möjligheter att designa butikens sortiment utifrån den lokala marknaden.

– Butiken i Hallonbergen centrum kommer att drivas av Zeki Vural som idag har två framgångsrika Matrebellerna-butiker. Vi ser Zeki Vurals branschkunskap som ett stort plus för hela centrums utveckling, säger Christer Nyberg.

Hallonbergen centrum är den dagliga medelpunkten för många arbetande och boende i Hallonbergen, Sundby park, Ör och Ursvik. Redan idag erbjuder centrum många fördelar som egen tunnelbanestation, bussar, folktandvård, vårdcentral, Actic gym, bibliotek, apotek, Coffeehouse by George, kulturcentrum, Direkten och sporthall.

– Samtidigt jobbar vi för att förnya utbudet i centrum under de närmaste åren. På önskelistan finns exempelvis flera mindre måltidsställen, bageri, konditori, mediabutik, optiker – och gärna en mix av etablerade varumärken och lokala, professionella handlare, säger Christer Nyberg.

Relaterade artiklar

Ämnen

Senast från Fastighetssverige Plus

Max Barclay ser risker: "Inte säker på att Sverige är så himla långt före"

Sverige Max Barclay, med titlarna vice vd, Nordenchef och chef för Newsecs nordiska rådgivningsverksamhet, sätter fingret i luften och spanar om hur 2024 utvecklar sig, vilket segment som är hetast just nu och hur de som rådgivare kan dra fördel av utvecklingen av artificiell intelligens, AI.

Läs mer

Mer om Fastighetssverige Plus


Lokalnytt Lokalnytt.se - Hitta ditt nya drömkontor idag. Tusentals lediga lokaler inom hela Sverige.
Nordic Property News Nordic Property News reports the latest news from the Nordic real estate market with an international newsletter every weekday.

Mer från Fastighetssverige